Jak ušetřit za vytápění rychle a jednoduše s celou rodinou.

Seznamte se s Mikinovou dekou Warmie

Jak ušetřit za energie?

 

Určitě jste to zaznamenali také, stovky článků o zdražování energií zaplavily internetMnoho rodin a domácností má strach co si se zdražováním počnou a v jednom kuse je děsí zprávy, že tomu není konec…

Máme pro vás malý / velký tip, jak i vy můžete velice efektivně ušetřit za energie, bez jakéhokoliv přepisování dodavatelů, nebo složitých vymožeností.

Seznamte se s Mikino-dekou Warmie

Warmie dostala název od anglického slova znamenajícího „teplo“. Je doslova kouzelně hebká, beránková, je ideální k zachumlání se k táboráku, ve stanu, k televizi, při čtení knížky, ale i jen tak při lelkování, meditaci, učení se, večerech ve dvou, zahradních párty s partou přátel a mnohem víc…

Hodí se na každodenní použití a díky její univerzální velikosti a originálnímu stylu ji využijí dámy i pánové. Pro děti je dostání menší dětská velikost. 

A věřte nám, že je skutečně hřejivá, ale pozor, také velice návyková ♥ Protože z recenzí víme, že Warmie už jen tak nesundáváte.

Mikinová deka Warmie

 

Fotografie od našich zákazníků ♥

Warmie Vás zkrátka spolehlivě zahřeje a umožní vypnout topení i v energeticky náročnějších budovách.

Aby vám bylo příjemně co nejvíc, nechybí jí kapuce, což ocení drtivá většina z nás. Pokud kapuce „nemusíte, zahřeje vám ještě víc záda, když ponecháte kapuci na ramenou. Nechybí ji ani praktická klokaní kapsa, abyste měli kde uložit telefon nebo třeba klíče, když jdete na zahradu a dům chcete pro každý případ zamknout, nebo jen chcete mít po ruce cokoliv kamkoliv jen po bytě jdete.

Mikino-deka warmie

Díky úpletům na rukávech s ní lze pracovat, mýt nadobí, či dělat jakékoliv činnosti v domácnosti, které by normálně byly bez vytápění nepříjemné.

S nákupem Warmie garantujeme:

  • Dodání zdarma, už do 48 hodin
  • 100% Spokojenost
  • Bezrizikový nákup

A v případě, že koupíte více Warmie můžete získat slevu až 20% na celou objednávku!

Podívejte se na skvělé recenze všech, kteří si objednali před vámi a Warmie jim dělá nějakou tu dobu společnost. Doprava je rychlá, Warmie vás může už zítra hřát.

Zpět na blog
TV deka s rukávy Warmie

Již 4000+ zákazníků vsadilo na teplo a pohodlí s Warmie ☕

Warmie je kouzelně hebká beránková mikinová deka k zachumlání a odpočinku, která promění obyčejné momenty v neobyčejné 🤗

📦 Expresní doprava zdarma
🎁 Dárkové balení zdarma

Zakoupit Warmie