Je vám často zima? Mikinová deka Warmie Vás spolehlivě zahřeje...

Někomu je často či stále zima, protože má zdravotní potíže, jako např., když trpí chudokrevností. Zima je často i seniorům, kteří si proto kupují kdejaké nahřívací zařízení, elektronické pomůcky nebo deky. A právě tady je skvělé mít mikinovou deku, díky níž vám nebude nikde „táhnout“, nebude vám ale ani přečnívat, zavazet a budete v ní chodit, kdekoli se vám zlíbí. Je to příjemný typ oblečení pro mladé i seniory.

Hebký, hřejivý a příjemný materiál

Kdo by neměl rád materiál, který doslova pohladí po pokožce a zabalí vás do pocitu útulna? Warmie je hebounká beránková mikinová deka, která vás zahřeje, ať už budete usedat ke knížce, televizi, budete trávit večer u skleničky vína ve dvou na terase, nebo pozorovat hvězdy a povídat si během jarní noci.

Velikost, která sedí každému

Protože jsou mikinové deky Warmie ušité s dostatečnou rezervou, jsou pohodlné jak těhotným ženám, tak mohutným mužům, ale i střízlíkům. Mají na rukou pružné lemy, takže se rukávy přizpůsobí délce ruky – kratším nebudou padat přes dlaně. Délka vyhoví všem, buď vám bude mikina sahat ke kolenům, nebo dle výšky hezky pod zadeček.

Milovníci kapucí budou jásat. Aby vám bylo teplo i venku, nechybí právě kapuce, ale i klokaní kapsa, do níž uložíte telefon nebo jakoukoli jinou menší věc.

Snadná údržba

Nemusíte si dělat starosti, jak budete o Warmie mikinovou deku pečovat. I když ji budete používat denně a budete ji díky tomu poměrně často prát, vydrží vám dlouho hezká a hřející. Stačí řídit se doporučeními na etiketě.

Podívejte se na warmie.cz a přesvědčte se díky mnoha recenzím, jak jsou lidé spokojení s touto kouzelnou mikinovou dekou. Můžete ji mít do 48 hodin s doručením zdarma, objednávky jsou odesílány ze skladu v ČR. Nechybí ani 30 denní záruka vrácení peněz.

Zpět na blog
TV deka s rukávy Warmie

Již 4000+ zákazníků vsadilo na teplo a pohodlí s Warmie ☕

Warmie je kouzelně hebká beránková mikinová deka k zachumlání a odpočinku, která promění obyčejné momenty v neobyčejné 🤗

📦 Expresní doprava zdarma
🎁 Dárkové balení zdarma

Zakoupit Warmie