Než si koupíte TV pytel - Aneb 4 důvody, v čem je Warmie lepší.

Takže, co je na mikinové dece Warmie lepší než na televizním pytli? No, tady je pár věcí, o kterých bys měl/a vědět, než si TV pytel pořídíš:

  1. Pohodlí a teplý pocit: Mikinová deka Warmie má zkrátka ten pravý pocit objetí. Když si ji přehodíš přes sebe, tak máš hned ten úžasný pocit pohodlí a tepla. Je prostě ideální pro chladné dny nebo večery, kdy chceš jen relaxovat.

  2. Univerzální použití: Narozdíl od TV pytle můžeš mikinovou deku Warmie používat na mnoho způsobů. Nejen na spaní, ale taky na to, abys ses v ní zabalil/a kolem na gauči, nebo třeba u práce na laptopu - vždy budeš mít pocit jako na obláčku. Televizní pytel s rukávy je fajn, ale má jen jednu hlavní funkci - sedět a ležet.

Mikino deka

  1. Snadná údržba: A co se čištění týče, mikinovou deku Warmie můžeš prostě hodit do pračky na eco praní a máš hotovo. Televizní pytel může být trošku otravnější, když se něco na něj vyleje nebo se zašpiní.

  2. Vzhled a styl: Mikinové deky bývají často různě vzorované a barevné, zkrátka mají ten správný šmrnc a můžeš s nimi jít i ven... Můžeš vybrat takovou, která ti padne do oka.. TV pytel bývá obvykle jednoduššího designu.

Samozřejmě, každý máme jiné preference a to, co je pro jednoho nejlepší, nemusí být to samé pro druhého. Ale věřím, že právě pro tebe bude mikinová deka úžasným společníkem pro ty chvíle, kdy chceš jen pohodlně relaxovat a zahodit veškerý stres. Co myslíš? :)

Zpět na blog
TV deka s rukávy Warmie

Již 4000+ zákazníků vsadilo na teplo a pohodlí s Warmie ☕

Warmie je kouzelně hebká beránková mikinová deka k zachumlání a odpočinku, která promění obyčejné momenty v neobyčejné 🤗

📦 Expresní doprava zdarma
🎁 Dárkové balení zdarma

Zakoupit Warmie