Znáte Televizní deku s rukávy? Jsou hebounké, hřejivé, pohodlné a krásné...

Máte rádi mikiny? A také se rádi zachumláte do deky, ať už při sledování televize, při četbě, nebo jen tak při povídání si s partnerem třeba u skleničky dobrého vína? Tak to se vám jistě bude líbit televizní deka z materiálu, který je příjemný ženám, mužům, dětem i seniorům. Nejenže je hebounký, nadýchaný a jemný, ale skvěle hřeje a zajišťuje pocit pohodlí.

Mikiny, které jsou dostatečně velké

Jste objemní, vysocí, nebo prostě celkově urostlí? Anebo nemáte rádi omezení v podobě táhnoucích švů? Také těhotné ženy patří ke skupinám, které ve svém výjimečném stavu v bezpečí domova vyhledávají pohodlné oblečení, i když třeba do práce stále chodí ustrojeny elegantně a mnohdy ne příliš pohodlně.

Televizní deka s rukávy Warmie vyhoví všem. Je ušita s dostatečnou rezervou tak, aby netáhla ani skutečně velké osoby. Má velikost o 30 % větší, než je tomu u konkurence. Navíc má i kapuci, takže teplo a možnost zahřátí můžete zajistit i vaší hlavě. To oceníte především při sezení na terase.

Praktické vychytávky Warmie

Aby vám nebyly rukávy dlouhé, mají lem. Díky němu jsou akorát i menším lidem. Báječnou vychytávkou je i klokaní kapsa. Do ní uložíte mobilní telefon, klíče, nebo cokoli jiné. I ruce si v kapse můžete držet, ať už ty své, nebo v kapse spojit svou ruku s rukou partnera a být tak propojeni v teple.

Skvělý dárek, který každý ocení

Televizní deky s rukávy Warmie jsou i báječným dárkem. Pokud si jednu objednáte, už do 48 hodin ji můžete mít doma a věnovat ji. Sklad je v ČR, takže expresní doprava je předem doručena. Navíc doprava je zdarma. A také nechybí 30 denní lhůta na vrácení zboží.

Na webové stránce warmie.cz najdete i mnohé recenze, abyste se přesvědčili, jak jsou ostatní s hřejivou televizní dekou spokojeni. Jistě se zařadíte mezi její další nadšené uživatele.

Zpět na blog
TV deka s rukávy Warmie

Již 4000+ zákazníků vsadilo na teplo a pohodlí s Warmie ☕

Warmie je kouzelně hebká beránková mikinová deka k zachumlání a odpočinku, která promění obyčejné momenty v neobyčejné 🤗

📦 Expresní doprava zdarma
🎁 Dárkové balení zdarma

Zakoupit Warmie